Är det dags för lite egen tid? Dags att samla energi? Dags att ta dig tid för lugn, inspiration, återhämtning och positiva samtal?

Man ska inte ändra på ett vinnande koncept och just ett vinnande koncept har Må bra-vandringen varit i drygt 10 år. Men… man kan alltid förfina, utveckla och bygga vidare och det är något Må bra-vandringen gjort till i år. Den har tagit med sig allt det positiva och koncentrerat det samt lagt till än mer tid för att bara vara. Vara i lugn och ro, långsamt njuta av fjällen och våra dagar. Att långsamt låta kroppen vakna, sträckas ut, röra sig genom både rörelseövningar och vandringar. Att långsamt låta tiden och tankarna hitta varandra tillsammans med rörelse i en fantastisk fjällmiljö.

Är det inte dags att DU tar och följer med på en Må bra-vandring som verkligen får DIG att må bra? Programmet i stort samt den mesta informationen hittar du i filen här nedan. Gå gärna in på FriskaSteg på FB och kommentera i evenemanget och ställ frågor om du har några, kanske är det fler som undrar samma sak. Eller skicka mig ett mail så svarar jag 😉