Vad sägs om några dagar bara för dig? Några dagar för att samla på sig lite extra energi, inspiration eller bara för att vara? Sitta vid det stora vattnet med en liten kaffe, fundera över vattnets väg över hällarna? Bara andas in och andas ut, igen och igen. Känna lukten av vattnet, av kaffet och låta tankarna fara med strömmen.

Under en långhelg (fredag – söndag) går vi på korta vandringar utan mer på ryggen än extra kläder, go mat och något att ligga på. Kanske en handduk ifall vi känner för ett dopp… Gammelskogen är balsam för själen, vyerna på fjällen lockar fram glömda önskningar, vattnet; det porlande – det forsande – det kristallklara vi möter får oss att tänka på det livsviktiga. På oss. På livet. På det som räknas.

Preliminärt program (vi tar hänsyn till väder & vind) samt allt du behöver veta angående bokning hittar du här nedan.

Hör av dig med ett mail om du funderar över något. / Annika