”I en liten exklusiv grupp…” står det varje år i presentationen av Må bra-vandringen. En liten exklusiv grupp så att alla ni deltagare ska få det NI behöver och inte försvinna i mängden av gruppen. I år är ”liten exklusiv grupp” sannare än någonsin. I år är det Covid-19 restriktioner som gäller och gruppen är exklusivare än förr med färre platser. Vill du komma med bör du inte vänta för länge med att boka. För att ni som kommer med på vandringen ska få njuta av fjällen på ett säkert sätt, få koppla bort vardagstankar och få fylla på med positiv energi i en tid då många behöver det mer än någonsin är vi färre. Vi är mer medvetna och håller fysiskt distans och, är jag övertygad om, kommer att få en väldigt positivt och speciell Må bra-vandring.

STF har strikta regler och jag har redan bokat våra platser. STF:s regler begränsar antal samt tid i de allmänna utrymmena så som i det trevliga storköket. Detta har fått mig att tänka i nya banor och i år kommer vi att vara ute på fjället längre på dagarna och vi kommer även att lägga in kvällsmeditation med vidunderlig utsikt. Eftersom vandringen ligger några veckor tidigare än normalt kommer kvällarna att vara ljusare så förbered er på spektakulära upplevelser. Bastun är av självklara anledningar stängd men den fina badsjön har inte torkat och en spegelblank eftermiddag inbjuder den till kallbad och andningsövningar. Inte lika isande som ett vinterbad men nog så uppfriskande och perfekt för att utmana och observera andning och avslappning.