Känner du för att ta hand om dig själv lite extra? Behöver du lite ”hjälp” att komma igång? Passa på och boka dig på Wellnessdagarna i Abisko i februari. Eller önska dig det till julklapp smiley (15 % rabatt innan den 15/12)

Under 4 dagar kör vi yoga och kroppkännedom på morgonen innan vi sätter oss ner och njuter av frukosten nu när vi är lite hungriga. För de som vill finns möjlighet att ta en tur med snöskor – eller sova ut och läsa den där boken.

På eftermiddagen är det bastu, massage, zonterapi och badtunna innan vi slår oss ner till en suveränt god middag. Avslutar dagen med en irish coffe eller en kopp te innan vi somnar och gör om alltsammans dagen efter – och efter…

Hör av dig till mig om du har någon fundering, annars är det bara att boka hos: info@abiskomountainlodge.se

Info

och program