Bland det bästa med att göra en resa är planeringen. Att fundera över vart man ska, vad man ska göra där och vad man ska ta med sig. För Må Bra-vandringen var allt det rätt självklart för mig men det fanns en liten utmaning – maten!

Några matiga muffinsar för första fikapausen.

Jag hoppas vi får en fin paus vid det lilla vattenfallet på vägen upp mot Aigert. Mat, medveten närvaro och lugn.

Att göra en meny för 7 personer är väl i sig inte så svårt. Men när man ska bära med sig det mesta i ryggsäcken… Och inte vill man äta ”gammal hederlig frystorkat” när det är Må Bra som är i fokus smiley

Det är tur att man har fantasi och bra affärer i byn. En tur till konsum och en till Svantes Vilt & Bär. Nu gäller det bara att få ner allt i ryggsäcken!

Ska berätta hur det gick när vi är tillbaka.