Må bra-vandring!
Sugen på att ta nya steg? Då ska du hålla utkik här för just nu planeras det för en Kom-igång, eller Må bra-vandring till sensommaren/hösten. Det blir några härliga dagar i fjällen där vi vandrar med mycket lätt ryggsäck mellan stugor. Du behöver absolut inte ha någon förkunskap mer än att vara van vid att promenera och orka gå ca 12 km. Det är ju trots allt en ”Kom-igång / Må bra-vandring!

Med ungefär detta upplägg:

Vi mjukar upp kroppen med lite moronyoga, äter en god frukost och vandrar iväg över fjället. Tar lunch i en solsluttning, sover kanske en stund på sluttningen innan vi går vidare för att nå stugan i lagom tid för att både hinna stretcha & mjuka upp musklerna så det inte stelan till samt bada bastu alt. ta ett dopp i en fjällsjö smiley. Sedan njuter vi av middagen i den ljusa sommarkvällen och har det trivsamt tillsammans. Sover tills vi vaknar nästa dag och känner att livet är underbart!