Har du tänkt på att vi människor är skapta för att prestera? Hur skulle det annart gå om vi inte ville prestera och utvecklas? För de två hänger intimt ihop. Om vi inte presterar något (utvecklas) – alltså förändras, förbättrar, tar nya steg… var skulle vi då vara?

Skulle vi kunna gå överhuvudtaget?

Vill vi inte bara följa minsta motståndets lag och göra precis det som krävs utan vill vi nå lite längre, bli lite ”duktigare” på något så krävs det faktiskt ett motstånd för att vi ska utvecklas. Vi behöver motståndet för att ta i lite extra och prestera lite mer. Oberoende av om det gäller tävlingsresultat eller din personliga utmaning i arbetet, hemmet, hälsan eller vad det än må vara.

Se de motstånd du möter på vägen som ett steg i din utveckling, som något du ska klara av för att komma vidare på din resa.

Vilken resa vill du ge dig ut på eller är du redan på väg?