En strålande sol på den klarblå himmel och skare som bär. Kan man önska något härligare för en påskhelg?

Att nu under våren hitta inspiration till vardagsmotion är inte svårt om man som jag bor här i norr och älskar skog och snö. Håkan och jag tog turskidor, packade pulkan med en ny kamin och så styrde vi till Håkans skogskoja utanför Parakka för att byta kamin och fixa till lite för framtida besök.

Vi tog den långa vägen hem och åkte förbi en myr där det låg en stor kallkälla. Mäktigt känns det att se den gröna oasen med porlande vatten mitt i snön. Just sådana små mirakel som ger inspiration för ännu längre turer. Så, spänn på er skidor eller snör på er skorna och ge er ut på upptäcktsfärder. Ha ögonen riktigt öppna för de små underverken så ska du se att du även hittar mycket inspiration för rörelse och glädje att ta med till regninga dagar.