Tack Susanna Hellström för sparken i baken. Du vet den där när du berättade om Siw och frågade om inte jag kunde arrangera en yogahelg. Sagt och gjort, jag tog äntligen tag i den här företagsidén om ett friskvårdsföretag och startade FriskaSteg.

Siw kom från Oslo och vi hade en härlig yogahelg tillsammans med 14 personer – alla ivriga och entusiastiska att få lära sig. Få prova på, få känna, få bli inspirerad, få fråga och få umgås och rå om sig själv. För visst är det mycket av idén med FrisaSteg, att du som kund/deltagare i något av arrangemangen ska bli smittad av entusiasm och inspiration. Få tid i vardagen till att sköta om dig själv och ta nya friska steg för att orka och motivera dig till lite till.

Det här är vad som erbjöds den gången

– Nya spännande dagar i hälsans tecken kommer.