Trots att jag inte skrivit här på ett tag så beror det inte på att jag legat på latsidan. Nä, det har varit planering för Trångfors IF där jag gått in som fystränare några veckor och hjälper tjejerna att bygga styrka, stabilitet och rörlighet. Dessutom är det ett konvent på gång i Luleå där jag ska hålla ett yoga-pass. Sedan är det ju livet och alla utmaningar det för med sig.

Fast lite ute och cyklat har jag visst varit också, bokstavligt talat smiley

Satt nämligen här framför kaminen och korrläste ett riktigt vintrigt reportage som ska in till Ute Magasinet och började bläddra i högen med sommarens publicerade reportage. Insåg då att trots att det inte blivit mycket cyklande så var det tre jobb som varit ute i magasinen, Ute Magasinet (som vanligt smiley), Friluftsliv och ett finskt magasin. Alltid trevligt att sitta så här off-season och fundera på det som varit.