Visst är det skoj att surfa runt och kika på bloggar? Kanske prenumererar du på någon? Kanske på denna smiley Men ibland hinner man ju inte med. Eller ska vi säga, att ibland har vi helt andra prioriteringar än surfa runt i cyberrymden och sedan tar det ett tag innan man hittar tillbaka. Därför känns det extra bra att jag nu kan avkryssad ännu en punkt på min checklista, nämligen Nyhetsbrev!
Nu har jag gjort ett nyhetsbrev som kommer att gå ut till alla i min adressbok samt alla ni som vill ha ett nyhetsbrev av mig. Det kommer att vara lite inspiration, någon länk till intressanta ämnen och annat smått och gått som jag känner behöver lyftas upp mer än bara försvinna i mängden.

Är DU intresserad av att få nyhetsbrevet? Skicka i så fall ett mail till
halsa(at)friskasteg.se och skriv ”Nyhetsbrev” i ämnesraden så lägger jag till dig.

Det kommer inte att bli ett nyhetsbrev i veckan, inte ens i månaden men kanske ett per kvartal… om det inte händer en massa spännande saker förstås som jag bara måste dela med mig av.

Så, hör av dig om du vill ha extra inspiration direkt i mailen!