OJ!
Det är ju lätt att bli stressad runt juletid med allt man måste och allt man
vill. Insåg idag att det nog är bästa att jag tar tag i planeringen och sätter
igång genast. Inte för att jag vill vara först med lussebullarna och
pepparkakorna utan för att den torkade frukten ska ligga i whiskeyn en vecka
innan kakan bakas, sedan ska den penslas med än mer whiskey var 3:e dag i 3
månader… Så, för att slippa julstressen sätter jag igång med julbaket NU smiley

Har
ett annat bra tips och det är att göra många sorter samtidigt, på mördag. Jag
gör några degar ena dagen, slår in dem i plast och skriver vilken kaka det ska
bli på en liten papeprsbit och lägger in dem i kylen. Degen ska ju ändå kylas 30 min eller så…
Nästa dag tar jag ut alla degar och bakar ut dem!

Så här fina påsknyten kan vara del av julbaket.

Passar perfekt som
sysselsättning i goda vänners lag en helg i oktober när bären är syltade och
saftade.