Alla är vi olika och med olika förutsättningar både fysiskt, praktiskt och mentalt så varje träningsprogram är personligt utformat för DIG och DINA behov. DU ska nå ditt MÅL under dina unika FÖRUTSÄTTNINGAR.

Många har rätt till friskvård genom sin arbetsplats och då kan ni köpa friskvårds tjänster av mig. Hör av dig så skapar vi tillsammans det ”träningspaket” som passar just dig/er. Det är dock inte bara företagare och anställda som behöver friskvård. Som privatperson har du möjlighet att boka mig som din personlige tränare och för dig gör jag som för alla andra.

Har du fått FaR? möjligheten att träna med mig finns för dig också.

Oberoende av anledning till att anlita mig så börjar vi alltid med att jag inventerar DINA behov genom ett personligt samtal. Därefter sätter jag ihop ett träningsschema och går igenom det tillsammans med dig och ser till så du kommer igång. Vill du så finns jag sedan tillhands och tränar med dig, stöttar dig och finns där som resurs när du behöver utveckla träningen.

Tveka inte att höra av dig. Det går alltid att ge upp… men inte utan att först ha försökt smiley

Jag, Annika, finns i Harads men många av arrangemangn ligger ute i landet. För personlig träning eller gruppträning kan vi enkelt ordna det inom 15 mil och finns du lägre bort ser vi till att lösa det ändå. Hälsa, Välmående och att nå sina Mål ska inte vara en geografisk fråga.